Härlig blogg!

En av mina utländska favoritbloggar, där jag kan surfa runt hur länge som helst är willowdecor.blogspot.com. Hon som har bloggen älskar bland annat den svenska gustavianska stilen, vilket syns! Här är bilder på hur man klätt om gamla vackra möbler med lika gamla mjöl och spannmålssäckar. Kika in på hennes sida och få lite inspiration! 

willowdecor.blogspot.com.png

Bild 17.png Bild 18.png

Annonser

4 kommentarer

  1. Nej för bövelen kom hem till mig vet jag och anta dig en utmaning. Jag kan sitta i soffan och dricka kaffe och titta på! Det skulle bli hur trevligt som helst… Tycker jag!Kram S

    Gilla

  2. Tänk att få äga en en sådan stol med texten: Marie’s egen styrkestol . DET vore en dröm att sitta där o njuta med en kopp the och hämta kraft. DET ska jag önska mig i framtiden.Kramar Mariehttp://blogg.aftonbladet.se/rormiginte (kolla gärna min sida så förstår du tanken med att finna styrka)

    Gilla

  3. Ja visst är stolarna underbara! Jag sitter och funderar på att själv kunna skapa något med beige linne och textiltryck. Skriva egna texter med schablon eller på fri hand……Gina, lovely that you found this blog, and your blog is truly an inspiration!Marie/ Rör mig inte, ska ta mig tid att läsa din sida, den är tung, ta hand om dig!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s