Underbar liten nätbutik

Sitter här på jobbet en mörk och vanlig måndag, letar lite prylar på olika webbutiker till ett inredningsjobb. Och plötsligt hamnade jag på denna underbara blogg, Iettlitethus. Underbart pysslig blogg där jag plötsligt fann massor av härlig inspiration. Jag kikade även in i hennes nätbutik MångaRum och fann denna coola kudde och personliga namnskyltar….. aaaahhhh, vill ha!!!!

iettlitethus.blogspot.com.png Bild 13.png

 

Annonser

4 kommentarer

  1. Hej Helena.Jag gjorde iordning mitt Änglaskåp i fredags som jag visar på min bloggsida. Är väl inte direkt hämtat ur en inredningstidning precis, men man tager vad man haver…..skratt.Hoppas du har det bra. Kramar Marie

    Gilla

  2. Hej Sanne!Jag har full koll på din fantastiska butik! Har sparat ner lite bilder, som jag tänkte visa här på bloggen till att börja med, men nu föregick ju du mig lite 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s