Färgstarka sovrum

Jag har legat däckad hela helgen i nåt influensaliknande. Jag har inte ens haft ork att läsa inredningstidningar från sjuksängen! Så jag har fått drömma och fantisera istället 🙂 Idag satte jag på datorn, så här kommer lite sovrum på tema färgstarkt och inspirerande!

decorpad5.png

Det här sovrummet från Decorpad hade jag aldrig kommit på att styla på detta vis. Inte alls min smak med svart vägg, men lustigt nog är det otrolig balans och harmoni, trots färgvalen och mönstren.

Bild 1?martha.png

Jag gillar detta enkla och romantiska sovrum i varma och jordnära toner. Bäst gillar jag hur de honungsfärgade sidoborden lyfter känslan i rummet. Bilden är hämtad från Martha Stewarts hemsida.

housebeautiful3.png

Jag älskar när man blandar in gröna växter i hemmet, speciellt i sovrummet. Detta lite bohemiska rum där öst möter väst är väldigt tilltalande tycker jag. Kolla hur snyggt den randiga mattan plockar upp den turkosa färgen i vaserna. Bilden kommer från House Beautiful.

absolutelybeautifulthings.blogspot.com.png

Charmigt sovrum med blandade stilar. Grafiskt zick zackmönstrad matta med romantiskt blomstrande tapeter. De turkosa detaljerna är pricken över i här! Bilden kommer från bloggen Absolutly beautiful things.

Living44.png

Avslutar med ett sovrum helt i orientalisk stil. Inte riktigt min smak, men färgerna är otroligt sköna för ögat och här skulle jag lätt kunna koppla av.

I morgon kommer jag visa ett härligt hem helt i vitt som ni inte får missa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s