Ramar och foton

I mitt vardagsrum har jag gjort tavelcollage på alla min nära och kära. Jag älskar min fotovägg och det är nog den som jag är mest nöjd med hemma. Jag har visat fotoväggar i omgångar här på bloggen och nu kommer det ännu mer 🙂

Första två bilderna kommer från Apartment Therapy, ett personligt sovrum där det blandas bilder på allt från konstverk till filmstjärnor.

apartmenttherapy.png

 

ngocminhngo.com 1.png

Det här köket har fått karaktär med en lång hylla full med familjefoton, snyggt!!!

pinterest.jpg

Här ett matrum med grafiska tavlor i svart och vitt på väggen, kolla in hur de är hängda, symmetriskt men ändå inte.

Bild 7.jpg

Åh denna bild gillar jag, här har man ramat in växter i olika gamla ramar. Både charmigt och stilfullt! Bilden kommer från den härliga sidan Pinterest.com där folk lägger upp sina egna inspirerande fotoalbum.

wpinterest.com.jpg

Nytt och gammalt i en salig blandning ger ofta en skön harmoni till ett rum. Varför inte rama in ett barns teckning mitt bland familjefotona? Även denna bild kommer från Pinterest.

wwpinterest.jpg

Det här är en av mina favoritbilder. Det är en sån smart idé att rama in familjens födelsedatum och hänga upp dem på väggen. Både smart och praktiskt! Bilden kommer från bloggen Bijoukaleidoscope.

httpbijoukaleidoscope.blogspot.com.jpg

Jag har fått många frågor genom åren om compact living, hur man på bästa sätt inreder en trång och liten lägenhet. Så nästa vecka ska jag viga hela veckan till att ge tips och visa inspirationsbilder för alla trångbodda!

Trevlig helg!

Helena

Annonser

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s