Garderobsdrömmar

Ett önskemål från er läsare handlade om garderober. Det blev en svår utmaning, för de flesta garderober världen över ser likadana ut. Men jag hittade några bilder jag fastnade för. Första bilden kommer från Closettailors, ett smart sätt att hänga upp snygg förvaring med bara en dekorativ gardin på skena runt. Även belysningen gör det hela mer effektfullt, som en teaterkuliss.

w.closettailors.com.png

Har man utrymme (och pengar!) är en platsbyggd garderob kanske det allra bästa. Då kan man ju få den exakta förvaringen man behöver… denna bild kommer från Living Space

w.livingspaceuk.com.png

I många gamla lägenheter med högt i tak finns det ofta små garderobsskyffen. Här tycker jag ägaren har fått till en härlig och personlig garderob. Istället för att ha skorna nere på golvet i mörkret har hyllor i ögonhöjd byggts. Man har utnyttjat takhöjden med hyllplan och klädställning upp till tak. Smart. Bilden kommer från bloggen Architect Design.

architectdesign.blogspot.com.png

Här kommer också en storslagen garderob för den som INTE lider brist på utrymme. Men ganska coolt att ha en garderob mitt i rummet. Krävs ju att man ständigt har ordningssinne. Bilden kommer från Out in Home.

w.outinhome.com.png

Här är en underbar bohemisk lösning, också för den som har ett extra rum till övers, eller kanske ett extra stort sovrum! Väldigt charmigt med en klädstång och skohyllor blottade som en självklar del i inredningen, precis som i ett dressingroom. Bilden kommer från Vi.sualize.us.

vi.sualize.us.png

Sista bilden är min favoritbild. Underbart att använda en gren som upphängning. Bilden kommer från Desiretoinspire.

desiretoinspire.net.png

Ha en fortsatt skön söndag!

/Helena

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s