Måla om i gult?

I dag är min första semesterdag och huvudet fullständigt snurrar av alla idéer jag vill genomföra här hemma. I natt drömde jag att jag målade alla köksstolar knallgula, det var ju bara sååååå snyggt! Tyvärr tycker inte alla här hemma att idéen är så himla bra…. vi får se hur det blir 🙂

Här kommer i alla fall bilder på gula stolar…..

arowantree.blogspot.com.png 

Bild från bloggen Arowantree

teaforjoy.blogspot.com.png

Bild från bloggen Tea for joy.

Skärmavbild 2011-07-16 kl. 08.55.37.png 

Bild från Sköna Hem.

pinterest.com.png

Bild från Pinterest.

apartmenttherapy.com.png

Bild från Apartment Therapy.

sanguinestyle.wordpress.com.png

Från Sanguinestyle.

charlotteminty.blogspot.com.png

Bild från bloggen Charlotteminty.

Ha en skön lördag vänner!

Cool Helena

helena.aro@aftonbladet.se

Annonser

3 kommentarer

  1. Det är riktigt snyggt med gula stolar,så smygmåla dom,vettja…hahaha…Jag har olika färg på mina köksstolar å som tur är så lägger sig mannen i huset inte sig i när jag håller på här hemma…KRAAAM å lycka till!!!

    Gilla

  2. Ja turkost är också jättesnyggt!!Jag har nu förhandlat med min gubbe :-), våra dyra Mio-stolar får jag väl låta bli, men de gamla loppisfyndade pinnstolarna målar jag gula, kan bli snyggt att blanda! Grattis Annelie att din man inte lägger sig i! Soliga sommarkramar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s