Jag + fyra herrar

Jag skulle kunna bli en riktig crazy cat lady. Katter skänker en sådan fantastisk glädje. Varje dag skrattar man åt deras tokigheter, varje dag suckar man ”naaaaw” åt deras söthet, gossar med deras mjuka pälsar, svär lite tyst när de vässar klorna på soffan och när de inte kan bestämma sig för att vara ute eller inne. Eller som när jag en morgon gjorde mig till och kokade torsk… och alla fyra katter bara luktar på tallriken och går därifrån….

När min mamma låg på Ersta hospice med kort tid kvar att leva, fråga sköterskorna om det fanns något mamma tyckte extra mycket om. ”Katter” svarade jag. Dom bad att jag skulle ta med min katt upp på hennes rum, vilket jag gjorde. Fast mamma inte kunde prata och var förlamad av stroken hon fått, sken hon upp som en sol. Hon kämpade som bara den för att lyfta sin arm och klappa min katt. Ett varmt och kärt minne mitt i sorgen jag hade då!

Ni som följer mig på Instagram vet att det poppar upp sköna kattbilder mitt bland alla tapet,- och inredningsbilder. Jag kan ju inte låta bli att visa mina fyra snygga och tokiga kattherrar som jag bor med.

Skärmavbild 2013-10-29 kl. 23.44.47

Skärmavbild 2013-10-29 kl. 23.52.53

Ha en skön onsdag vänner!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s