Ska baaaaara ta en…….

Dagarna bara rusar fram… snart är julen över och vi ska plocka ner allt julpynt!

Men en månad får vi tokmysa med juleljus och alla juliga dofter. För mig har det tenderat att bli mindre och mindre pynt för varje år. Men ett måste är gran, en och tallris som jag släpar in i olika vaser. Jag fullständigt älskar doften av skog!

Och i år slog jag till på en chokladkalender från Valrhona/ Inreda.com. Tror ni jag kunde hålla mig med att öppna första luckan till i morgon? Nääääääää, så klart inte! Sitter här vid köksbordet med en kopp kaffe…… mmmmm så gott att doppa en bit choklad!

Skärmavbild 2013-11-30 kl. 13.03.28 Skärmavbild 2013-11-30 kl. 13.03.42Ha en skön lördag vänner!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s