TACK TACK TACK alla bloggläsare!

Jag skulle vilja tacka er alla, var och en av er, för det här året som ni har hängt med mig på bloggen. Trots att kommentarsfälten gapat tomma, så har ni mejlat mig flitigt.

Det värmer i hjärtat så otroligt och jag önskar jag kunde svara er alla, men tiden räcker liksom inte till. Ni har massor av jättebra och härliga inredningsfrågor, en del skickar ritningar över sina hem, en del frågar om prao och praktikplats hos mig och en del vill ha unika shoppingtips, från Stockholm, London och Paris.

Jag hoppas inte besvikelsen är total, men jag försöker svara er i mån av tid… och självklart får ni fortsätta mejla mig, jag läser allt som kommer, varje dag. Och ni inspirerar mig, era frågor föder kreativa idéer till bloggen! Så fortsätt skriv, och fortsätt skicka önskemål om vad ni vill läsa på bloggen. Mejla till helena@helenaaro.se.

Ni har skrivit så fina mejl till mig att jag blir alldeles tårögd… här är några korta utdrag…

”Tack Helena för din inspirerande blogg. Du ger så fina tips och bilder att man kan inte få nog”…….

”Jag blev så glatt överraskad när jag ramlade på din blogg i dag. Tänk att jag missat den! Åh så mycket inspiration jag fått nu, kommer alltid att läsa den från och med nu”…….

”Tack för din fantastiskt inspirerande blogg! Jag hittar alltid det jag söker här, från snedtak, julpyssel, shoppingtips, snyggaste kuddarna osv”…..

”Tack för all inspiration! Så många fina bilder och kloka ord om inredning, jag hoppas du aldrig slutar blogga”…

I dag bjuder jag på några bilder från Elce Stockholms vårkollektion. Så fina saker!

elce stockholm elce stockholm elce stockholm elce stockholmHa en skön fredag vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s