Här hittar du marockanskt kakel!

I några år nu har jag velat. Jag äääälskar nämligen marockanska golv, men jag kan bara inte bestämma mig.

En del marockoinspirerade golv kan se röriga ut med mycket mönster och färger. Detta golv fanns i en lägenhet jag besökte nyligen, sååååååå snyggt! Sobert i grått och vitt. Och precis när jag kände ”Jaaaa, så här vill jag ha det” … så surfade jag in på Designergolv.se… och nu är jag tillbaka på ruta ett. Skojja hur mycket snyggt det finns!  Och fler Marocko-golv hittar du på Marrakech design, Marocko bazar, Mosaiik.se, Apotekarns.com, Stonefactory.se. 

Skärmavbild 2014-01-04 kl. 23.45.04

Och på Designergolv.se kan du få ännu mer fantastisk inspiration på olika grafiska mönster att ha på golvet…

herringbone-azure-milk-install-viii-71789

 

Ha en skön söndag vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s