Tack Tine K för inspirationen!

I bland står inredning mig rätt upp i halsen. Ibland har jag fått på tok för mycket inspiration, läst för många inredningstidningar, besökt för mycket hemsidor, webbutiker och fysiska butiker, sprängda till gränsen med möbler och accessoarer. Jag jobbar med mitt största intresse och jag drömmer väldigt ofta om inredning på nätterna, tapeter, tyger, färger och mönster….

Så det är väl inte så konstigt att det tiltar i hjärnan i bland. Och så har jag haft det hela julen faktiskt. Inte ens julpyntet kändes jättekul att plocka fram i år. Men så plötsligt vänder det…. och det var när jag surfade in på Tine K’s hemsida som jag blev påmind om min passion för inredning! En luftig, lätt känsla ligger över hennes bilder…. och vips slogs min inspiration på och nu bubblar jag av idéer igen!

Ordningen är återställd!

Här är några svenska butiker som säljer Tine K:

Inreda.com

Black balloon

Mamsell Caramell

Borett

Perlan Living

Skärmavbild 2014-01-08 kl. 01.22.36 Skärmavbild 2014-01-08 kl. 01.23.03 Skärmavbild 2014-01-08 kl. 01.23.35 Skärmavbild 2014-01-08 kl. 01.23.23

 

Ha en fin onsdag vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s