Smygtitta på Kappahls kollektion!

I dag har jag varit en sväng på pressvisningar för att spana in vår och sommarkollektioner. Kappahl kommer bland annat med kollektionen ”Vintage stories”…. ett gäng vita, feminina, romantiska kläder. Riktigt ”bohem chic” för den som gillar den stilen med spets, långa kjolar, tunikor mm.

Och klänningarna i Vintage-serien skulle lika gärna kunna användas  på ett strandbröllop, som midsommarafton eller egentligen vilken varm sommardag som helst! De här hamnar garanterat på min inköpslista till våren!kappahl

kappahl

 

Ha en fin onsdagskväll vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s