Fråga stylisten- mejla mig!

Nästa vecka tänkte jag fokusera på er kära läsare. Jag får kontinuerligt frågor från er, och jag försöker alltid svara så gott jag kan, i mån av tid.

Men nu får ni överösa mig med mail, massor, så ska vi ha en riktig frågevecka nästa vecka. Ni kan fråga om allt från inredningstips, var man hittar en blå lampa, kaoset i barnrummet, trender, förvaringstips, hur man får bort fläckar på den vita soffan… osv osv. Mejla mig på helena@helenaaro.se.

fråga stylisten, helena aro

 

 

Skönt med fredag, ha en underbar helg vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s