12 webshoppar med industrimöbler!

Åh vad ni är härliga kära läsare! Jag har mest fått frågor om var man kan hitta olika saker och massor av önskemål om bildinspiration. Fråga nummer två som damp ner i min mejlbox kom från Pernilla, så här löd hennes rara mejl:

Hej Helena!

Tack för en sjukt inspirerande blogg, jag älskar den verkligen! Jag är på jakt efter snygga och udda industriinspirerade möbler till mitt hem. Jag har fastnat på några få webbutiker, jag skulle gärna vilja ha tips på lite fler. Vilka kan du rekommendera? Kram, Pernilla

Så här kommer 12 av mina favoriter, helt utan inbördes ordning……

myhomemyway webshop, reformasthlm webshop, twoshabbychicks webshop, fröken fräken webshop, inmyhouse balders hage, webshop louiseinterior, webshop webshop, grafitgrå webshop, dustydeco webshop, artilleriet webshop, moltazdesignshop webshop, garbo interiorsHa en fin tisdag vänner!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s