Gör egna prints!

Jag kan verkligen gå i gång på typsnitt. Jag ÄLSKAR bokstäver, handstilar, logotyper, kalligrafi osv….. Och har ni inte upptäckt Dafont.com… gå in där och frottera i er i hundratals, helt gratis typsnitt!

Och det som är så kul, är att du kan göra egna grafiska prints, i all oändlighet! Och vill du har kloka ord, citat och visdomsord…. gå in på Aforism.se eller Livet.se.

Så där, vips så har några timmar förflutit i ett nafs!

typsnitt, grafiska prints typsnitt, grafiska prints typsnitt, grafiska prints typsnitt, grafiska prints typsnitt, grafiska prints, albert einstein

 

Ha en underbar lördag vänner!

Annonser

3 kommentarer

 1. Åhh önskar av hela mitt hjärta att min handstil var som typsnittet Mathilde. Så sjukt snyggt! Tyvärr skriver jag så fult att words rödmarkerar till och med mitt anslag på tangentbordet.

  Gilla

  • Ha ha ha! Tyvärr, trots att jag är konstnärlig, skriver jag på tok för bohemiskt och slarvigt jag också, bokstäverna fladdrar åt alla håll, ”Mathilde” är en fantastisk stil!

   Gilla

 2. Hej! Vad ska man använda för papper till prints som man vill rama in? Har skrivit ut texter och citat på vanliga tjocka papper men det ser så ”hemmagjort” och billigt ut. Något tips på bättre papper?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s