7 snygga o enkla DIY!

För några år sedan gjorde jag och konstnären/ illustratören Sara N Bergman några pyssel för Aftonbladets lördagsbilaga Härligt Hemma. Än i dag tycker jag det fortfarande känns inspirerande att titta på dessa bilder….

diy, pyssel, fixa hemma

Här ovan har jag målat en lastpall och sytt lite kuddar som jag tryckt med textiltryck på. Till bokstäverna har jag använt plastmallar (finns på hobbyaffärer) och en svamp som jag ”duttat” dit färgen med.diy, pyssel, fixa hemma diy, pyssel, fixa hemma diy, pyssel, fixa hemma diy, pyssel, fixa hemma diy, pyssel, fixa hemma diy, pyssel, fixa hemma

 

Ha en skön tisdagskväll vänner!

Annonser

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s