Häng med på Ikeas pressvisning!

Dagens Ikeavisning är tudelad för mig. På ett helt personligt plan var det inte jättemycket som tilltalade mig. Inget av prylarna eller möblerna som jag riktigt behöver.

MEN, skulle jag vara ung i dag, skulle jag vilja ha allt! Och det är just till de unga, som ännu inte rotat sig, som den nya kollektionen PS2014 vänder sig. 20 designers från världen över har fokuserat på skaran som varken har mycket pengar eller en fast bostad.

Och unga i dag är såå medvetna om design, kul att Ikea har valt trendkänsliga designers och kombinerat, funktion och design med ett urbant och modernt uttryck.

Och jag frågade TrendStefan Nilsson vad han tyckte om kollektionen ”VÄRLDSKLASS” sa han, och jag kan inte annat än att hålla med till 100%. Den här skaran designers har verkligen slagit huvudet på spiken!

ikeASikea, ikeaps2014 ikea, ikeaps2014 ikea, ikeaps2014 ikea, ikeaps2014ikea, ikeaps2014 ikea, ikeaps2014ikea, ikeaps2014 ikea, ikeaps2014 ikea, ikeaps2014 ikea, ikeaps2014 Faktan som står lite här och var i texten ovan har Ikea tagit fram baserad på den svenska befolkningen mellan 18-29 år.

Ha en skön torsdagskväll vänner!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s