Utemöbler to-die-for!

Jag har visat de här utemöblerna förr på bloggen, but I love them och känner att de måste visas igen! Amerikanska märket Restoration Hardware är helt fantastiska när det gäller design (och de kan ju såklart ta betalt därefter). Hade jag ett skepp fullt med guldpengar skulle jag definitivt investera i deras möbler och accessoarer…. och surfar man in på deras hemsida, då är man fast i minst en timme!

Här är några av deras utemöbler, gillar skarpt dessa utemöbler gjorda av slipersinspirerade stockar!

restoration hardware, utemöbler, restoration hardware, utemöbler,  10.07.47 restoration hardware, utemöbler, restoration hardware, utemöbler, restoration hardware, utemöbler, restoration hardware, utemöbler, restoration hardware, utemöbler, restoration hardware, utemöbler, restoration hardware, utemöbler, restoration hardware, utemöbler,

 

Ha en skön söndag vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s