Skärbräde-grubbel!

Min enda skärbräda i trä här hemma är en rustik klump jag ärvt av min mormor. Och jag älskar den!

Jag skulle gärna vilja ha flera grova, gamla skärbrädor. Tänkte jag ska leta på loppis i sommar… eller är det äckligt att ha någon annans gamla skärbräda??? Hmmmm…. har försökt hitta nya som tilltalar mig, men njaääää… hittar ingen riktigt… det finns massor fina, designade, nätta, roliga… men vart är alla rustika träklumpar?

kähler, royaldesign, skärbrädor, rustika skärbrädor, design

Foto: Kähler/ Royaldesign.se

skärbrädor, rustika skärbrädor, design

skärbrädor, rustika skärbrädor, designskärbrädor, rustika skärbrädor, design skärbrädor, rustika skärbrädor, designskärbrädor, rustika skärbrädor, design, tom dixon Skärmavbild 2014-03-18 kl. 10.32.46

 

Gillar denna från Zetas, men även den där längre upp från Etsy…. ja ja…. jag funderar vidare….

Ha en finfin dag vänner!

Annonser

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s