Nya trenden: Batik och Dip-dye!

Batiktrenden håller på att slå stort. Allt fler hakar på med flytande kulörer på så väl tapeter som kuddar, dukar.

Och det dröjer nog inte länge förrän vi ser en DIY-batik-våg som på 70-80-talet, när man knöt gummisnoddar runt kläder och doppade i färg. Fast nu även med inredningstextilier. Jag blev riktigt sugen att färga ett batiköverkast i cerise till min dotters rum!

batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal batik, dipdye, tine k, designers guild, moltazdesignshop, rosenthal Skärmavbild 2014-03-26 kl. 10.48.01

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s