Välkommen hem till Joakim!

För några år sedan var jag hemma hos danska Joakim Lassen och gjorde hemma-hos-reportage. Joakim är femte generation av den danska designsläkten Fritz Hansen och är idag Montanas designchef… och så klart var han übertrevlig och skönt bohemcharmig som bara danskar kan vara!

dansk design, Joakim Lassen, Montana, förvaring, hemma hos dansk design, Joakim Lassen, Montana, förvaring, hemma hos dansk design, Joakim Lassen, Montana, förvaring, hemma hos dansk design, Joakim Lassen, Montana, förvaring, hemma hos dansk design, Joakim Lassen, Montana, förvaring, hemma hos

Och förvaringsserien hos Montana är oändlig, närmare 50 modeller och lika många kulörer…… här är bara ett litet axplock av allt man kan finna på deras hemsida.dansk design, Joakim Lassen, Montana, förvaring, hemma hos dansk design, Joakim Lassen, Montana, förvaring, hemma hos

År 2003 återupptäckte Joakim Verner Pantons första stol, ”Tivoli” som numera finns i Montanas kollektion.dansk design, Joakim Lassen, Montana, förvaring, hemma hos dansk design, Joakim Lassen, Montana, förvaring, hemma hos dansk design, Joakim Lassen, Montana, förvaring, hemma hos dansk design, Joakim Lassen, Montana, förvaring, hemma hos

 

HA en skön lördag vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s