Största fåtöljguiden i Sverige!

I går kväll satt jag och surfade runt bland fåtöljer, i oändlighet. Jag insåg hur många butiker det är som verkligen dumpar priserna, på gott och ont.

Hur går det egentligen ihop sig? En stoppad fåtölj för 1900 kr… material, stoppning, tillverkning, transporter… och så löner till folk i fabriken, och löner till dem i svenska butiken… och så ska det betalas 50% i skatt…..

Hmmmm!

Hur som helst så finns det verkligen mycket fint att välja på. Här vågar jag påstå kommer Sveriges största guide fåtöljer under 5000 kr! Varsågoda, 47 stycken att välja och vraka bland!

fåtöljer, billiga fåtöljer fåtöljer, billiga fåtöljer fåtöljer, billiga fåtöljer fåtöljer, billiga fåtöljer fåtöljer, billiga fåtöljer fåtöljer, billiga fåtöljer fåtöljer, billiga fåtöljer fåtöljer, billiga fåtöljer fåtöljer, billiga fåtöljer fåtöljer, billiga fåtöljer fåtöljer, billiga fåtöljer

 

Nu ska jag avnjuta en kaffe i solen, ha en skön torsdag vänner!

Annonser

En kommentar

  1. Underbart, vi har nu valt ett nytt tyg till vår gamla fåtölj. Blev ett tyg som heter bakerloo som har suttit på tåg i London på 20-talet! Blått sammetstyg med ett rutmönster. Det är galet vackert ❤️Kramen damen ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s