Blommiga tapetnyheter

Men vilket fantastiskt väder vi haft de senaste dagarna! Hela trädgården kvittrar och surrar. Nyvakna fjärilar, kvittrande fåglar, flummiga humlor och små arbetsmyror som letat sig upp i den värmande vårsolen. Och i min mapp på datorn har vårens blommiga tapeter samlat på sig. Och lika mycket som jag ääääääälskar blommiga tapeter, så vet jag inte riktigt var jag skulle vilja ha dom här hemma! För det är svårt, när man är så sjukt ombytlig som jag är! Men om jag hade ett gästrum, eller en gästtoalett, då skull jag gå ”all in” där!

Så idag tänkte jag visa några av mina blommiga favorittapeter som lanserats denna vår.

tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter boråstapeter, tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter

Ecotapeter, tapetnyheter, midbec, intrade, tapeter, wallpaper, blommigatapeter

 

Ha en underbar måndag vänner!

Annonser

2 kommentarer

  1. Gud vilket sjukt snyggt sängbord – vet du var man kan hitta det alt. ett liknande?! Sååå svårt att hitta snygga sängbord. Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s