Min hemliga passion…

Ja….. nu erkänner jag det. Jag har en hemlig passion.

Den återkommer vart femte år ungefär och blommar ut, helt hämningslöst. Som tur är… så är min passion väldigt oskyldig och den går över.

Nämligen: färgen babyblå, eller svagt åt hållet ”duck-egg”.. en lite blekare, smutsigare variant av babyblått. Men jag gillar även när det drar åt akvarelligare aquatoner.

En gång målade jag hallen ljusblå (den som köpte den lägenheten sa att det var de vackraste väggarna hon sett!), en annan gång tapetserade jag hela sovrummet i ljusblåblommiga tapeter, arbetsplatsen hemma fick Osborne & Littles ljusblå tapet med kolibrier och vardagsrummet fick en svagt ljusblå fondvägg och sist målade jag om hela köket i en ljust, isig blå ton. Och det var nog fem år sedan nu….

Och nu känner jag att det pockar på igen…. åååååh vad jag vill måla om någon i ljusblått… frågan är vad!! Kanske det blir mitt nya kontor denna gång!

ljusblått, duckegg, laura ashley ljusblått, duckegg, laura ashley ljusblått, duckegg, laura ashley ljusblått, duckegg, laura ashley ljusblått, duckegg, laura ashley

 

Ha en fin onsdag vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s