Drömmer mig bort……

I helgen drar vårt stora köksprojekt i gång här hemma. Hela köket ska rivas ut, vi ska slipa golv, måla väggar, bygga nya köksstommar, dra om elen…… Gaaah. Vad har jag gett mig in på…….. Drömmer mig istället bort med dessa bilder från H&M, längtar efter varma sommarnätter när man kan sitta och snack-snicka med mina väninnor över ett glas bubbel.

H&M, uteliv, dukning, veranda H&M, uteliv, dukning, veranda H&M, uteliv, dukning, veranda

 

Ha en skön helg vänner!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s