Här hittar du marockanskt golv!

Då var det dags igen, för en av alla mina nattliga drömmar om inredning.

Nu i helgen är jag med min son på innebandycup i Uppsala, vi sover över i en skola… behöver jag säga att underlaget är rätt hårt? (Nej jag tog inte med mig en sån där uppblåsbar sak). Men det hårda golvet gav mig en fantastisk dröm om marockanska golv. Det var inte så länge sedan jag gjorde ett inlägg om just dessa vackra golv. Men här kommer mer marockansk inspiration.

marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko marockanskt kakel, marocko

 

Här kan du läsa mitt förra inlägg om marockanskt kakel.

Ha en skön lördag vänner!

Annonser

2 kommentarer

  1. …..och hos Carocim som startade trenden 1986 kan man handla!
    Välkomna att kika i vår onlinebroschyr på hemsidan: http://www.carocim.com
    Vi finns även på Instagram förstås: carocimfrance
    Leverans över hela världen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s