Var är min Buddha?

Jag har en Buddha-ådra i mig. Buddhismen har alltid legat mig varmt om hjärtat, jag tror på karma som en grundläggande filosofi i livet. Och av någon anledning blir jag alltid glad när jag ser en Buddha.

Och just nu håller jag på att renovera köket hemma. Jag skulle så gärna vilja ha ett stort, maffigt Buddhahuvud någonstans i mitt industriella, grå och svarta kök. Ett slitet eller rostigt Buddhahuvud skulle kännas helt rätt där. Men HUR SVÅRT kan det vara att hitta ett på nätet till ett rimligt pris? Gaaaah, har letat länge nu…… har du något tips vart jag kan hitta ett?

Dessa är ungefär vad jag har hittat, favoriten är den första från danska Lisbeth Dahl.

buddha buddha buddha

Ha en toppentorsdag!

 

Annonser

En kommentar

  1. butiken Mela i Luleå har garanterat Buddahuvuden som du skulle gilla! kolla in deras facebook för kontaktuppgifter! LYCKA TILL

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s