Rött+vitt=rätt!

I dag bäddade jag nya lakan i mitt sovrum. Det blev de rödvitrutiga påslakanen som jag äääälskar och sover extra gott i…. och som påminner om den ursvenska Carl Larsson-stilen. Om jag hade ett eget torp så skulle inredningen gå i rött och vitt, jag blir så himla glad av dessa färger!

Och detta sovrum med textilier från Lexington…. skulle man ju inte tacka nej till!!!

Lexington Skärmavbild 2014-05-30 kl. 12.09.50

Ha en fortsatt fin dag vänner….

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s