Ny trädgårdsbelysning!

Egentligen fattar jag inte varför vi svenskar är så urbota dåliga på att lysa upp våra trädgårdar. Vi har oftast en belysning vid grindstolpen. Nybyggda hus har gärna något på fasaden, så man ser vart man sätter i nyckeln…. och på sin höjd har vi några futtiga solcellslampor längs någon trädgårdsgång eller rabatt, mest för man inte ska snubbla i mörkret.

Kikade in på Trendstefans blogg ”Eat and greet” idag, där hade han skrivit om spanska Vivias nya trädgårdsbelysning, design Jordi Vilardell och Meritxell Vidal….. Första intrycket kändes helt klart smågalet…. men så tänkte jag hur vackert det skulle kunna bli när det växer humle, klätterrosor eller något annat grönskande…… kan ju bli magiskt rent ut sagt, med skimrande rosenbågar i trädgården!

trendstefan Eat and greet trend vibia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s