Flådigt så man nästan blir yr!

Den superrika affärsmannen Donald Trump inreder det mesta i guld och marmor. Det verkar som han har så mycket pengar att han inte vet hur han ska göra av med dem.

Donald visar i princip aldrig upp sitt hem i media, men i denna film här nedan (med dålig upplösning) berättar Trump att både kungligheter, presidenter och diverse magnater häpnar när de kommer in i hans pompösa lägenhet med storslagen vy över Manhattan….

Hans hem har helt klart en ”röd tråd”… men han verkar inte ha känslan att inreda med kontraster. Kontraster och motpoler hjälper ögat ”vila” och skapar harmoni och ett lugn som gör ett hem harmoniskt.

Snyggt? Smaken är som baken, själv tycker jag det är på tok för pråligt, rätt smaklöst faktiskt!

donaldtrump

Se rundturen i hans hem här…

Har du sett Donalds egna flygplan… där till och med sätesspännena är av 24 karats guld!

Och Donalds ”semesterhus” i Palm beach Florida var till salu på marknaden för 125 millioner dollar… USAs dyraste hus…. men så var det maffigare och mer storslaget än de flesta hus…. och den utsikten går inte av för hackor!!!

Men det är ju bara att gratulera, mannen jobbar hårt och har med all säkerhet förverkligat sin dröm!

Annonser

12 kommentarer

 1. Liberace rullar i sin grav. Många andra jobbar hårdare utan att ägna sig åt olagligheter (You’ve Been Trumped), lögnaktig propaganda (Fox News) och konkurser som lämnat miljarder i skulder.

  Gilla

 2. Vad är det värd att visa sådant när det finns fortfarande människor som inte här mat för dagen,är det ingen som skäms föratt visa sån där idioti.

  Gilla

  • Säger du själv som sitter framför en dator med internetuppkoppling när folk inte har mat för dagen…

   Att folk spenderar sin förmögenhet genom att bygga upp sådana lägenheter, hus etc skapar jobb! Någon måste bygga detta och även tillverkning av möbler och allt vad det innebär som de har inne i ett hus eller lägenhet.

   Sluta gnäll och gör något åt saken istället. Bli framgångsrik och skänk hela din förmögenhet till folk som inte har mat för dagen, om du så gärna vill rädda hela världen.

   Kanske då vi slipper vi höra samma uttjatat argument som inte håller måttet längre.

   Och som svar på din fråga: Vad skulle det vara värt att visa alla krig runtom i världen jämt och ständigt, sorgliga människor med problem, skilsmässor, döende människor på skjukhus osv? Vi kan sluta vara glada också för det finns säkert någon i världen som inte är glad just nu. Vi kan också sluta köra bil till jobbet för det finns dem som inte har…..idiot

   Gilla

   • David har en poäng där, de rika skapar ju en industri runt dem med skeppsvarv som bygger bàtarna, privatflyplanstillverkare, byggare o.s.v. Sen vet vi inte hur mycket Mr. Trump skänker heller.

    Gilla

   • Javisst, fördelningen av pengar i världen är inget problem. Vi får ju jobba med att bygga elitens yachter, som de sedan skriver på Caymanöarna för att slippa betala skatt.

    Gilla

  • Sluta gnäll…..har du haft 50-100 gäster och bara ett badrum..ska folk göra som du då….pissa i en blomkruka…..njut av drömmen för fan och sluta klaga.

   Gilla

   • Vi har haft över hundra gäster, hyrde en lokal, där fanns tre (3) toaletter, ingen vad jag minns pissade i blomkrukorna. Men vi kanske inte umgås med samma sorts klientel som ni gör? F.ö. har jag inte slutat drömma, men det handlar sällan om fler badrum!

    Gilla

 3. Var det inte han som betedde sig som ett riktigt svin i england där han köpte upp mark och folk fick flytta från sina hem för kräket skulle bygga golfbana

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s