Bästa köpet på länge!

Mitt senaste inköp till hemmet är denna underbart snygga matta i jute från Granit. Ååååh, I love it! Den är 120 cm i diameter, lagom liten/stor och passar perfekt lite överallt faktiskt. (Så jag köpte den även i grått!)

Och nu får jag ju dammsuga den varje dag, för alla mina fyra katter älskar den också… (det är väl som en enda stor, platt klösbräda i deras värld) och trots att de flitigt vässar klorna i jutet så syns det ingenting efter flera veckor…. en rejält slitstark matta med andra ord!

granit etta Skärmavbild 2014-08-04 kl. 12.54.55

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s