Senaste nytt från IKEA!

I oktober släpper Ikea den limiterade serien ”Ryssby”. Möbelserien är inspirerad av folklore runt om i världen och produkterna pryds av blommor, fåglar och grafiska mönster. Möblerna är små och nätta och en del har detaljer från förr vilket gör att jag får en ren och skär nostalgikänsla! Jag får flashbacks från sommartorpet med korsstygnskuddarna, mormors sybord med svarvade ben… ja ni fattar! Massor av tradition i en och samma kollektion! Spana in några av mina favoriter här…..

ikeaikea ikea ikea ikea ikea ikea

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s