5 raka frågor till mig!

Kära, kära läsare!

Idag blir det ett blogginlägg med lite frågor och svar.

9 av 10 frågor jag får, är frågor som rör inredning, och i nästan alla fall från kvinnor som älskar att inreda hemma. Underbart kul, och jag svarar så gott jag kan, i mån av tid.

På sistone har jag fått en del mindre glada mejl, endast från män ska väl tilläggas… en del mejl har liknande frågor, så jag har kokat ihop dem…. här kommer 5 öppna, raka och ärliga svar till alla er som undrar….

1. Vad heter din plastikkirurg?

– Ironisk fråga eller ej, det vet jag inte. Men jag har ingen plastikkirurg, jag har aldrig sprutat in något någonstans på min kropp… jag har varit på EN skönhetsbehandling i mitt liv, det var innan jag skulle gifta mig för 16 år sedan…. och då fick jag lite härlig rengöring, peeling och massage i ansiktet.

Och ja, jag har rynkor, celluliter och ”härliga” extrakilon….men det gör faktiskt inget.

2. Varför skriver du om sådan ytlig skit när det finns barn som svälter världen över?

-Detta är en inredningsblogg.  Och min blogg ligger på Sveriges största nyhetssajt, som förser oss med nyheter från hela världen. Journalisterna där brinner för sin nyhetsrapportering på ett oslagbart och proffsigt sätt. Jag älskar inredning, det är mitt kall, det är det som jag är bra på och brinner för. MEN, bara för att jag skriver om inredning, betyder inte att jag inte bryr mig och svältande barn, tvärtom, jag har både fadderbarn, jag är med i flera natur,- och djurrättsorganisationer och skänker pengar till cancerforskning. Aftonbladets sajt har något för alla, från sport, inredning, nyheter, väder, kändisar, skönhet, mode, osv.

3. Varför visa ointressanta klipp från Youtube på ointressanta kändisar när det finns spännande design och konsthantverk att skriva om?

-Smaken är som baken, Youtube-klippen från kändishem har blivit omåttligt populära. Men jag tar gärna till mig kritiken om design och konsthantverk, håll utkik på bloggen framöver!

4. Vem granskar det du har skrivit, hur vet jag att du har rätt?

– När jag skriver om något specifikt ämne då letar jag information på nätet i ganska många timmar. Är jag osäker på något, då jämför jag informationen från olika källor. Men självklart blir det fel ibland, som när jag skrev i mitt Carl Larssoninlägg att gungstolen ritades av Carl Larsson, när det faktiskt var hans fru som ritade den. Tack till en observanta läsare, så blev det rätt!

5. Övrigt synpunkter…. stav,- och språkfel får ni stå ut med, jag bloggar spontant från hjärtat, ibland går det fort, det händer att det blir det fel, ibland hoppar autokorrekt in och även det kan bli fel…. men jag beundrar er för att ni tar er tid att mejla och poängtera kommatecken och ordval.

Tack alla som läser min blogg, tack till alla som hör av sig, både i kommentarsfälten och per mejl. Jag blir glad för all feedback jag får. Fler frågor? Mejla mig! helena@helenaaro.se

Helena

Annonser

4 kommentarer

 1. Jag läser din blogg och ser med förtjusning dina vackra instabilder! Jag hoppas att du inte ändrar på något för din blogg är såväl inspirerande som intresseväckande!
  Fortsätt stava fel och var ytlig för det är så vi läsare gillar dig!
  OBS att jag år lite av en språkfascist och jag har aldrig noterat några stavfel eller särskrivningar (huga) 🙂
  Kram till dig och dina vackra katter!

  Gilla

 2. Din blogg är inspirerande för alla katt tokiga människor som gillar inredning.
  : ) Dessutom är du vacker, tycker jag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s