Carolina Gynning lanserar inrednings-kollektion!

Formexmässan pågår i just nu i Stockholm. Höstens och julens alla nyheter visas för press och för alla inköpare runt om i Sverige. Kommersen är i full gång och mässhallarna är till bredden fulla av allt från ung design, trendiga accessoarer, kitschiga nallebjörnar och glittriga julgranar. Mitt i havet står Sveriges egna, unika Carolina Gynning och lanserar sin nya kollektion inredning för hemmet.

– Jag vill att min konst ska leva vidare, inte bara på en tavla i någons hem. Jag ville göra något mer, berättar hon i sin monter på mässan, som är täckt med hennes igenkännande motiv på kvinnoansikten.

Carolina började måla glas, som snabbt blev en säljsuccé hos Cervera och ett samlarföremål runt om i de svenska hemmen. Den färgstarka kollektionen, som enligt Carolina passar utmärkt i våra vita, avskalade hem i här i norden, har nu växt och utökats med brickbord, tallriksunderlägg, drinkunderlägg, kuddar och en pläd.

carolina gynning

– Det roligaste har varit att få utveckla mitt varumärke, från skiss till färdig produkt. Att måla är rätt ensamt men det här är något helt annat, man jobbar i team och det är superkul att jobba kreativt med andra människor, berättade Carolina när jag fick en liten pratstund med henne igår på mässan.

-Men det har även varit svårt. Att jobba i team innebär även att många tycker till, så det blev inte riktigt som jag ville från början, men jag är envis och ger mig inte, jag ville att produkterna skulle likna mina skisser, ha mitt formspråk och andas lyx!

carolina gynning

Carolina har en bred kundkrets, både rika, äldre människor köper hennes konst, liksom unga studenter som sparat länge. Hon vill att hennes inredningskollektion ska passa hemma hos alla. Produkterna säljs hos över 40 återförsäljare runt om i Sverige med även via hennes egen webshop.

Blir du inte triggad och vill bredda kollektionen ännu mer?

– Mitt huvud nästan exploderar, jag har 20.000 idéer, men jag har fått lära mig att sålla, ta det lugnt och ha is i magen. Jag vill inte växa för fort och bli för kommersiell.

 

Följ Härligt hemma för massor av inspiration och nyheter: ■ FacebookInstagramPinterest

Annonser

7 kommentarer

  1. Jag är glad för hennes skull, hon öppnar upp portarna för oss andra konstnärer och designers 🙂 Sen att man inte är snygg och lite galen är en annan femma. Inspirerande läsning Helena.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s