Årets möbel!

Om jag skulle kora årets möbel skulle det definitivt bli vardagsrumsbordet/ sidobordet. Aldrig förr har jag sett så många små sidobord, satsbord, romantiska bord, industriella, i trä, mässing, koppar, glas, betong och marmor.

Så idag bjuder jag på 14 bord med industriella influenser.vardagsrumsbord, industristil, industribord vardagsrumsbord, industristil, industribord vardagsrumsbord, industristil, industribord

Ha en skön söndag vänner!

Annonser

3 kommentarer

 1. Hej! Har precis hittat hit och gillar din blogg skarpt redan nu:) hoppas du vill ge lite tips till en förvirrad hobbyinredare:) vi har nyligen målat alla väggar vita i vardagsrummet och har en grå soffa och tvmöbler i vitlaserad ek, ska nämna också att golvet är ekparkett och alltså lite mörkare än själva tvmöbeln…inte jättwelyckat kanske, tänkte att man kunde rädda upp det hela med en stoor matta? Men då till problemet, vilken färg,mönster etc? Funkar typ ikeas stockholm, den svart/vita? Eller blir det för stelt? Hade tänkt vita gardiner i lite olika material från tak till golv. MVH Jennie

  Gilla

  • Jenny, vad kul att du hittat hit, VÄLKOMMEN! För att jag ska kunna hjälpa dig som allra bäst, så får du gärna skicka en bild på vardagsrummet. Bara en enkel överblicksbild. (Det är ju supertrist om jag tipsar fel för att jag har någon inre bild om hur det ser ut). Mejla mig: helena@helenaaro.se. Kram!

   Gilla

   • Hej Helena! Verkligen tacksam att du tar dig tid! Har mailat dig några bilder på vardagsrummet. Ursäkta röran på bilderna, bortse från det;)
    Mvh Jennie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s