Dagens visdomsord!

Såg denna skylt på en toalett nyligen (därav dålig bildkvalité).

Och den är verkligen mitt i prick!

Ibland är lite kaos och man ska få allt att fungera med vardag, familj och logistik. Men jag älskar att jobba, jag är nog född med uppkavalade ärmar och 1000 idéer. Jag älskar att leverera bra saker och att göra rätt för mina pengar. Kanske suuuperklyschigt, men så är det!

visdomsord

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s