WOW vilken REA!!!!

Glöm mellandagsrean! För OJ vad mycket snyggt som ligger på REA ute i butikerna just nu! Har surfat runt i några timmar på några olika webshoppar….och titta vad mycket fint jag fann här nedan! ellos rea Slide02 Slide03 Slide04 Slide05 Slide06 Slide07 Slide08

Slide09 Slide10 Slide11 Slide12 Slide13 Slide14

Annonser

2 kommentarer

 1. Hej! Man kan ju undra hur pass sponsrad av ELLOS du är??!
  Finns så många andra budget alternativ, också. På din egen blogg, javisst men i en av Sveriges största kvällstidningar, inte okej tycker jag.
  Vänligen – Anna

  Gilla

  • Hej Anna!
   Jag är inte sponsrad över huvud taget, varken med produkter eller med pengar, det strider helt mot min journalistiska etik och även Aftonbladets. Den här gången hittade jag mest fint på rean hos Ellos. Och jag ville hitta varumärken som sänkt priset kraftigt, inte bara med 10-30 kr.
   Om du kikar runt på mina andra inlägg på bloggen, så kan du se att jag dagligen lyfter olika varumärken. Och aldrig någonsin har jag fått en endaste krona för det.
   Dela _mer än gärna_ med dig av andra budgetalternativ som har härlig rea just nu! Allt gott!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s