En selfie-hälsning från fjällen.

Har varit några dagar i fjällen med familjen på lite välbehövd semester. Försökte blogga, men min surf tog slut, så jag tänkte helt sonika att det fanns en mening med det också!

Och kallt var det, en morgon vaknade vi till -24,5…… brrrrr. Men kyla ger på något sätt energi, och det hettar gott om kinderna när man sedan kommer in i värmen! Vi var i Kläppen, ett stenkast från Sälen. Det var otroligt smidigt och barnvänligt på alla sätt. Kan varmt rekommenderas.

Och nästa år har jag lovat barnen att även jag ska åka sidor!

Och nog är det otroligt skönt att komma hem, trots att vi välkomnades av både kattdiarré, kattspya och bara 15 grader i huset!

IMG_2979

 

Annonser

3 kommentarer

  • Ha ha ha, ja, jag förväntade mig fyra glada och mjauande katter i dörren… istället en stank och fyra skitsura katter! Kul inlägg, skriver gärna ett liknande och länkar till dig! Och mattan i tips 1, den har jag! 😉

   Gilla

   • Haha, ja ibland funderar man på om det verkligen var en genial idé med djur 😉 Tack! Vad roligt, då håller jag utkik. Ja, den mattan är ett riktigt kap 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s