Årets heta möbel!

Överallt syns den. Den lilla vagnen på hjul.

Drinkvagnen… eller serveringsvagnen som den användes till från början…. har återigen fått ett uppsving. Och vem skulle INTE vilja ha den lilla praktiska vagnen på hjul? (Visst finns den väl också hos tandläkaren och inne i operationssalarna?…inbillar jag mig i alla fall!).

Men idag används den återigen som en möbel i hemmen, mest som extra förvaring i köket, sidobord i vardagsrummet, i badrummet, som sängbord, blombord, i garaget, i växthuset eller som pysselförvaring i barnrummet.

Här är mina 17 favoriter!

ett Slide2Slide1Skärmavbild 2015-01-15 kl. 21.32.50Foto: Ikea Slide7Skärmavbild 2015-01-15 kl. 21.34.34 Foto: IkeaSkärmavbild 2015-01-15 kl. 21.16.47 Slide3

Annonser

4 kommentarer

    • Hej Linda! Ledsen för sent svar! Jag vet, det kan vara svårt att hitta återförsäljare när man har hittat en favoritpryl! Ett tips är att spara ner bilden på datorn och sedan bildgoogla produkten. Då ser man vilka webbutiker som lagt upp produkten. Nu i början av en säsong kan det vara svårt innan alla lagt upp sina inköp, då kan du vända dig direkt till Madam Stoltz svenska kontaktperson: maria@madamstoltz.dk Lycka till!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s