Vilka veckor!

Ni har säkert märkt min frånvaro sista tiden. En kombination av en 8 veckors -skitjobbig- influensa, återhämtning, nytt jobb och bloggtorka…. men nu är jag tillbaka och idag sitter jag med en kopp kaffe här vid köksbordet och planerar och kokar ihop massor av inspirerande blogginlägg framöver.

Jag inspireras av inredningstidningar, andra bloggar, fotografer och massor av vackra bilder på nätet. Och så har jag samlat ihop alla era mejl som jag inte riktigt hunnit svara på. Så det blir massor av godbitar och mina handplockade favoriter från alla möjliga inredningsbutiker.

Jag har så mycket idéer att jag nästan svämmar över. Önskar att jag hade lite fler kanaler att klämma ur mig allt. Förstår att många kreatörer och konstnärer verkar halvknäppa, det måste vara all kreativitet, alla fantasier och idéer som snurrar runt som i en fullproppad och överhettad tumlare.

Hur som helst! Det kommer hända ett och annat här på sajten den närmsta tiden, så håll utkik!

royal copenhagen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s