Sååå snygga tapeter!

Nu är det nedräkning. Inom kort flyttar bloggen och jag tror verkligen ni kommer gilla min nya plattform. Jag kommer blogga om samma saker, men bli lite mer personlig och visa lite mer bilder från mitt hem (har ju varit sparsmakad på den fronten…. det blir ju lätt så när man alltid renoverar och fixar och joxar hemma!). Hur som helst, vid det här laget vet ni ju att jag älskar ju Ellos, hur de hottat upp sina kollektioner de senaste åren, speciellt på inredningsfronten! (Och nej jag är INTE sponsrad av dem!) Jag trodde nog att jag sett min sista ananas i inredningar för denna gången… men icke.Har ni sett den här underbara tapeten!!! 79-0578_main   Och här är fler av mina favorittapeter ur Ellos tapetkollektion…. tapeter ellos

 

Ses i morgon igen!

Tjing*

 

Annonser

2 kommentarer

  1. Ja! Nu bloggar jag här, superkul med värsta trevliga bloggänget! Kul att du har hittat mig, hoppas du tittar in fler gånger och säger hej 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s