Vem är jag?

Hej alla!

Äntligen! Oj vad jag sett fram emot den här flytten till amelia!

Till alla gamla läsare som hänger med från min blogg på Aftonbladet vill jag krama om och tacka att ni följer med….. och alla nya här på amelia vill jag hälsa hjärtligt välkomna! Det ska bli så kul att få blogga sida vid sida av Malin Berghagen, Annika Sjöö och resten av gänget!

Jag hoppas ni kommer gilla mina inlägg. Jag är väldigt prestigelös, älskar det vackra men följer inte trender slaviskt…. alls!

Jag är -egentligen- ordningsam …. men emellanåt är jag en riktig slarvmaja… en bohem som är kreativ, älskar att fotografera, måla tavlor och tillverka smycken…..

Här på bloggen kommer jag bjuda på massor av inredning, härliga shoppingtips och smarta lösningar. Eftersom jag är gammal stylist och sminkös i botten kommer jag även där bjuda på lite smink, mode och hårsinspiration….

Så ni kommer få en blandad kompott!

Framförallt vill jag gääääääärna höra era kommentarer. Högt och lågt, frågor, önskemål etc. vill ni inte skriva i kommentarsfältet får ni gärna kasta iväg några rader per mejl…. helena@helenaaro.se.

Hoppas vi ses i morgon igen!

Kram!

Helena

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s