Dagen efter……

Min man är på turné och detta är första midsommaren som vi inte firat tillsammans på 17 år. Vi blev bjudna att följa med släkt och vänner på sjön, vilket är fantastiskt. Men regnet har öst ner och jag kände att jag bara vill vara hemma med barnen.

Så vi tog en tur till vänner i Stavsnäs By, vid havet….jag har njutit av att bara vara, jag har lyssnat och umgåtts och njutit av goda vänners kravlösa gemenskap.

Så viktigt det är att ha vänner….

Så här sitter jag, dagen efter midsommar med en kopp kaffe och ett gäng tidningar. Regnet har upphört och solen tränger sig försiktigt igenom de jämntjocka molnen. Jag svassar fortfarande runt i midsommarklänningen från Lindex och raggsockarna som en släkting i Finland har stickat…. och bara njuter.

Hoppas ni också hade en fin midsommar trots regn och kyla!

Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s