5 svalkande melonrecept – som alla kommer älska!

Vilken fantastisk värme vi fått i Sverige! Ett tag i juni såg det dystert ut, det var knappt man trodde den skulle komma!

I veckan inhandlade jag ett gäng olika meloner (inför den stundande sommarhettan)… men familjen hann äta upp dem innan jag hann göra några av dessa recept som jag ska presentera idag.

Så ni får helt sonika nöja er med recepten som jag själv inspirerats av. Eftersom sommarhettan forsätter är dessa både svalkande och lätta att göra! Och barnen kommer ÄLSKA dem!

Foto: Vince Noguchi

1. MELONBRICKA med prosciutto. Perfekt som förrätt, eller om man faktiskt inte orkar laga varm mat dessa soliga dagar. Lägg gärna till mozzarellabollar som både är mättande och är en supergod kombo till dessa ingredienser. Läs hela receptet HÄR.

Foto: Iain Bagwell

2. FRYSTA MELONKUBER. Okej, mer simpelt än så här blir det inte! Men shit vad gott! Tänk att hala ner honungsmelonkuber i bubbelvattnet!!! (Eller i vitt vin med soda i!). Se receptet HÄR.

Foto: Jennifer Davick

3. ÖRTKRYDDAD GETOST PÅ MELONRUNDLAR. Alla matskribenter, kockar och konnässörer suckar väl högt vid det här laget. Jag vet superenkelt men SÅÅÅÅ GOTT! Den som inte testat getost på melon, gör det! Mums! Se receptet HÄR.

Foto: POPSUGAR Photography / Anna Monette Roberts

4. MELONTÅRTA. Alltså det här ska jag testa med mina barn i helgen. Melontårta! Grädde, nötter och bär, wow, gott, kallt och enkelt! Se hela receptet HÄR.

Och sist men inte minst………

Följ mig gärna på FACEBOOK för dagliga tips och inredningsnyheter!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s