När allt – precis allt går fel!

Jag är en extremt positiv människa i grunden. Men senaste veckorna har jag varit omgärdad av otur. Det är som om min aura blivit försvagad och plötsligt sugs negativ energi fast -helt mot min vilja.

I dag är dagen då allt gick fel, igen. Då alla mina sommarplaner grusades. Och egentligen ska jag inte klaga. Det finns så många människor som kämpar mot sjukdomar och annat elände….. så egentligen är detta trivialt.

Men den här sommaren var så viktig för mig då jag jobbat oerhört mycket de senaste 4 åren. Jag behövde denna semester, att få vara på sjön med min familj. Som vi har längtat.

Men nu vill inte vår båts motor vara med längre. Min man har meckat i en månad. Och att lämna in motorn på renovering kostar 20.000 och en ny motor typ 80.000. Och då ska vi ta med i beräkningen att min bil har gått sönder… och även min reservbil, går just nu på nåder…… så den som glatt säger… ”det är bara att hyra en båt”…. ska veta att det varken är billigt eller enkelt mitt i semestertider.

Ja suck, jag är lite bitter just nu, rent av grinfärdig. Jag behövde mina två semesterveckor att koppla av och njuta och återfå lite energi. Men men, inget ont som inte har något gott med sig… (väntar med spänning på det goda!)

Så det vackra blogginlägget från en klippa i skärgården som jag planerat… blev inte av.

Istället bjuder jag i all enkelhet på lite Instagramgodis…. Jag älskar ju färgen grönt….. för mer inspo hälsa på mig på Instagram.com/helena_aro

Hälsa gärna på mig på Facebook.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s