Tjejligan på vift i Paris

Varje år åker vi ett tjejgäng till Paris, vi blir fler för varje år – superkul! Och skönt att få den berömda ”egentiden”, långt bort från tvätthögar, logistik och att slippa vara supermamman som löser all världens stora och små problem för en liten stund.

I år åkte Annelie från Inreda.com, Johanna från PotteryJo och min fotograf Angelica Söderberg samt min vapendragare och släkting Tiina. Vi hyr numer alltid lägenhet via Montmartre apartments, i år var vi för sent ute och hyrde via Airbnb. Så mycket mysigare att bo i fransk lägenhet än på hotell! Denna gång fick vi tag på en lägenhet precis utanför Notre Dame – pampigt och nära till allt!

Vi åkte till Paris, främst för att gå på inredningsmässan Maison et Objet, men det blir ju en hel del champagneluncher (det börjar redan på Arlanda såklart!) och strosande mellan butiker och restauranger. Så även denna gång!

Att bo i vanlig lägenhet istället för på hotell är faktiskt helt suveränt och jag rekommenderar det varmt! Dessutom är det mycket billigare!

Vi gick även på fest hemma hos svenska bröllopsfotografen Magdalena Martin. Hennes nyrenoverade lägenhet i Paris är helt fantastiskt fin! (Från vä-hö: Angelica, jag, Annelie, Tina, Magdalena, Johanna).

Flertalet restauranger besöktes såklart. Trots fina vitsord så blev jag inte så imponerad faktiskt, förrän sista kvällen när Magdalena tog oss till en lokal restaurang i Montmartre dit parisarna går…. wow, där kom smaksensationen!

Solnedgångar och soluppgångar är ju såklart helt magiska i Paris. Vi sprang upp till Sacre Coeur för att hinna se solnedgången…. pust!

Och det är lika skönt att komma hem varje gång, till mannen, barnen och katterna! Tänk att dom klarade sig utan mig den här gången också – förstår inte hur det går till 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s