Sotiga ögonlock – så gör du (även när du fyllt 40)!

När man passerar 40 händer det saker med ansiktet (och kroppen!).

Jag har varit otroligt bortskämd med min hy men på bara 3 år har ansiktet smått börja hänga. Hamsterkinder har börjat visa sig, liksom påsar under ögonen, rynkor i pannan och runt ögonen, hängande ögonlock, tydligare linjer runt munnen och grövre porer. Och jag som aldrig har haft finnar, har börjat få finnar vid pms.

Och visst skulle man kunna börja med botox som så många andra idag, men jag är på tok för feg. Bara att ta bedövning hos tandläkaren bryter jag ihop för – och nästan börjar grina.

Suck. Tänkt om man kunde få födas skrynklig och sedan bli slätare ju äldre man blir :).

Och som gammal sminkös har jag verkligen fått ändra mitt sätt att sminka mig för att det ska anpassas så bra som möjligt till mitt åldrande ansikte. Nä jag vet, jag är inte ‘gammal’… men jag märker tydligt att huden inte är 25 längre.

Så här bjuder jag på en liten sotningsguide, först ut är en före och efterbild (tror jag aldrig visat mig osminkad förut!!!)

Annonser

3 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s