Wow! Salt är bra till så mycket mer än rödvinsfläckar!

Att salt tar bort rödvinsfläckar känner vi ju alla till. När jag gifte mig spilldes ett glas rödvin över min ömtåliga sidenklänning. Vi hällde massor av salt på den och i ren ångest knölade jag ned den i en plastpåse i en månad innan jag vågade ta upp och titta på den. Men det var inte ett spår kvar av rödvinet!


Spana in filmen här nedan för sju salta life-hacks!

Annonser

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s