Neeeeej karva inte i pumpan – gör det här istället….

Jag älskar högtider.
Allhelgona är för mig en vacker helg när jag får tända extra många ljus för min mamma, pappa, mormor och alla andra kära släktingar. Men eftersom halloween-firandet har blivit stort bland barnfamiljer så har även jag genom åren har jag gett mig på ett och annat karvingsförsök i pumpor…. det är faktiskt rätt kul men också rätt messy.

Så i år tänker jag inte karva några läskiga ansikten utan istället måla pumpor…
Titta så mycket fin inspiration jag hittade på nätet:

Annonser

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s