Det senaste på Instagram…..

Hinner ni var i alla sociala medier? Jag påbörjade Twitter en gång i tiden…. och jag startade ett Pinterestkonto….. sen har jag liksom inte kommit vidare. Men Instagram är jag riktigt fast i…. och även om jag har små Instapauser, så återkommer jag dit hela tiden.

Kika in och säg hej på Insta, och följ mig om ni vill, klicka här: Instagram.com/helena_aro

Har du tips på bra Instakonton? Tipsa gärna i kommentarsfältet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s